StrokesPlus Forum
                       
StrokesPlus Forum
Home | Profile | Register | Active Topics
Members | Search | FAQ
 All Forums
 Bug and Issues
 Closed or Unreproducable Bugs
 [UNREPRODUCIBLE] SP and Dual monitor.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
neo Posted - 02/22/2012 : 20:21:01
the action in monitor 1, but drawing line in the monitor 2?
this is a bug or not?
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rob Posted - 02/23/2012 : 08:38:43
When examining the code, I think I could see a gap where changing settings without the hook reloading could potentially cause this, though I still cannot reproduce it yet.

In order to handle multiple monitors, the S+ hook gets the rectangle of the gesture window and uses the coordinates to determine the offset when drawing the gesture. This rectangle is only populated when the hook is engaged, which happens when you start S+ (if gestures aren't disabled), when you close one of the UI windows, or toggle S+ being disabled. If somehow the gesture window weren't the proper size (covering the entire available desktop), then you'd experience that behavior. So I do know what you're talking about as I experienced it too, before I added the code to handle it, but I haven't had it happen yet.

I'll keep looking around, I may add some extra calls here and there to reset the gesture window rectangle coordinates in the hook, which may very well prevent this from popping up again.
neo Posted - 02/23/2012 : 08:26:48
Very sorry Rob.
This afternoon I tried again and again, but can not reproduce this problem when I restart S+.
Maybe its a corner case bug, maybe.

my system:
Windows 7 Ultimate x64 SP1
19" LCD x2, 1280x1024/1440x900, and I didn't modify any configuration.



Rob Posted - 02/22/2012 : 21:17:11
It's not supposed to do that.

What is your configuration? Windows XP/Vista/7?
How are your monitors laid out?
Which monitor is primary?

Did it happen after changing the display settings?
Does it happen if you exit and restart S+?

I have dual monitors and do not have this issue, so I'm trying to get as much detail as I can about why you're experiencing this.

StrokesPlus Forum © 2011-2018 Rob Yapchanyk Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000