StrokesPlus Forum
                       
StrokesPlus Forum
Home | Profile | Register | Active Topics
Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Bug and Issues
 Closed or Unreproducable Bugs
 [CLOSED] S+ don't start with boot
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Vitor

8 Posts

Posted - 02/04/2013 :  10:47:58  Show Profile  Reply with Quote
- win8 64
- UAC disabled (at minimum)
- Signed S+

Like I said in the title, even made scheduled task at start-up, but nothing!
The only way around, is to disable UAC in registry (EnableLUA to 0), then everything works correctly. The problem with it, is that Metro App stop working!!!

Any clues?

Thanks
Vitor

Rob

USA
2584 Posts

Posted - 02/04/2013 :  10:51:54  Show Profile  Visit Rob's Homepage  Reply with Quote
Where is StrokesPlus installed?
Scheduled Task is no longer recommended as it has other undesired behavior.

I am running Win8 64, with standard UAC, S+ installed under C:\Program Files\StrokesPlus. It always starts when Windows boots.

Do you have S+ set to run as Administrator (like via the StrokesPlus.exe > Right-click > Properties)? If so, that would cause the issue (if I recall correctly).

Well, let me know about the above and I'll see what other ideas I may have.
Go to Top of Page

Vitor

8 Posts

Posted - 02/04/2013 :  11:59:45  Show Profile  Reply with Quote

Like you in C:\Program Files\StrokesPlus.
I do have Admin rights on.
I'll try without and let you know...
Go to Top of Page

Vitor

8 Posts

Posted - 02/04/2013 :  12:17:12  Show Profile  Reply with Quote
Admin right off, and it's working.
Solved
Thank you


Vitor
Go to Top of Page

Rob

USA
2584 Posts

Posted - 02/04/2013 :  12:18:13  Show Profile  Visit Rob's Homepage  Reply with Quote
You're welcome!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
StrokesPlus Forum © 2011-2018 Rob Yapchanyk Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000